Google översättning:

Hej grannar,

Det har visat sig finnas ett starkt intresse för miljön i vår förening. Det är många som slänger matavfallet i de avsedda papperspåsarna som delades ut under informationsmötet och som fanns i kontoret. Intresset var så pass stort att påsarna tog slut snabbt.

Men nu har vi beställt nya påsar och ni kan hämta de från kontoret. Vi kommer att försöka arbeta proaktivt och se till att få nya leveranser i tid när påsarna är på väg att ta slut.

Alla gör inte rätt

Men vi har tyvärr lite tråkiga nyheter också. Det är många som väljer att slänga sina hushållssopor vid gaveln på Hagalundsgatan, både vid 30- och 40-huset. Så här kan det se ut ibland:

sopor

Vi tycker att det är mycket tråkigt att personer i vår förening beter sig på detta vis. Vi har arbetat hårt med den nya avfalls- och återvinningsstationen och hoppas på att alla använder sig av den. Vi hoppas därför att ni tipsar kontoret om ni kommer på att någon gör på detta vis, så vi kan informera grannen om att detta beteende inte är tillåtet. Det kan även bli tal om fakturering för hantering av detta avfall för den som är ansvarig.

Låt oss alla samarbeta för en bättre boendemiljö!

Vänliga hälsningar,
Styrelsen


Skrevs 2022-11-17 kl 04:06 av Jyrki Sahamies.