Google översättning:

Vi har något gemensamt med Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle – närheten till vackra Hagaparken! Fast det finns så mycket mer som gör Brf Blåkulla till en attraktiv förening.

Vi har utmärkta kommunikationer, på 7 minuter är du framme vid Stockholms central och du når Arlanda på ca 35 minuter. Vi har också nära till Olle Olsson-huset, Friends Arena, Gamla Filmstaden, Solna centrum med butiker, restauranger och caféer. Under 2015 kommer Arenastaden stå klar, med ett stort utbud av evenemang, shopping och rekreation.

Brf Blåkulla bildades 1983 och är därmed den äldsta bostadsrättsföreningen i Hagalund. Föreningen har två fastigheter med ett antal kontorslokaler som hyrs ut till företag. Vi äger och förvaltar fastigheterna samt tomterna. Varje fastighet har fyra portuppgångar med 14 våningsplan och 2 källarplan. Förutom de entréer som finns på gården kan du nå lägenheterna via gavlarna på Hagalundsgatan.

Av föreningens 440 lägenheter är ca 40 hyreslägenheter. Allt eftersom dessa blir lediga upplåts de till bostadsrätter och säljs på marknaden av föreningen. Det ger oss ett kapitaltillskott till föreningens redan goda ekonomi.

På gården mellan husen har vi lekplats, sittgrupper samt utomhusgrillar.

Vi i styrelsen vill att alla som valt att bo här ska trivas!


Denna sida skapades 2015-01-09 av Pirjo Suur-Askola.
Denna sida uppdaterades senast 2015-01-09 av
Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /www/webvol8/2a/c2v7ol5jts6pjfy/blakulla.net/public_html/wp-includes/author-template.php on line 104
.