Google översättning:

Kära grannar,

Vi vill arbeta för en bättre kommunikation inom föreningen.
Vi vill arbeta för en ökad transparens inom föreningen.
Vi vill arbeta för en bättre gemenskap och ökad delaktighet inom föreningen.

Ett av mina uppdrag i styrelsen är att se över hemsidan tillsammans med Michael Frühling, en informationskanal som vi anser är väldigt viktig för att öka just delaktigheten och förbättra kommunikationen mellan oss alla. Därför kommer vi att ta fram underlag till beslut om förändringar på hemsidan.

Men vi vill göra det tillsammans med Er!

Vi båda tycker att det vore bra ifall ni som är intresserade även får vara delaktiga i detta. Vi vill därför veta vad ni tycker!

Egna tankar?

Om du har idéer, förslag, synpunkter på hemsidan så får du gärna höra av dig till oss.

  • Vad är bra med hemsidan?
  • Vad är dåligt med hemsidan?
  • Vad kan förbättras?
  • Vad saknas?
  • Vad vill du kunna göra på hemsidan?
  • Övriga tankar?

Vi välkomnar alla tankar kring hemsidan! Så skicka de till shadi@blakulla.net så besvarar vi era mail så fort vi kan.

Ingen e-post?

Om du hellre vill skriva ned dina förslag på papper så är du välkommen att göra det och lämna in lappen till föreningskontoret. Det kommer att finnas en korg som du kan lämna dina tankar om hemsidan i. Dessa plockar jag upp när jag hinner.

Om korgen inte är uppsatt, så kan ni fortfarande lämna in lappen till kontoret. Adressera lappen till ”Shadi i styrelsen”.

Arbetsgrupp?

Det är inte alla som vill skicka ett mail eller lämna in en lapp på kontoret. Vissa vill diskutera i grupp. Det välkomnar vi! Om du är intresserad av detta, hör av dig till oss antingen genom att skicka mail eller genom att lämna en lapp i föreningskontoret så kan vi försöka styra ihop en arbetsgrupp.

Övrigt

Vi hoppas att så många som möjligt engagerar sig i detta. Era tankar kring hemsidan kommer att förbättra informationsflödet, öka transparensen och förbättra kommunikationen i föreningen. Så skicka era tankar!

Med vänliga hälsningar,
Shadi Domat & Michael Frühling


Skrevs 2022-11-17 kl 04:12 av Jyrki Sahamies.