Google översättning:

Hej grannar,

Nu har vi fått en ny hemsida som vi hoppas att ni kommer att gilla och dra nytta av.

Anledningen till bytet

Den förra hemsidan levererades av HSB och den gjorde det den skulle, men tyvärr så kunde vi inte anpassa sidan så mycket som vi ville göra. HSB meddelade om att de skulle byta system, och efter analys kom vi fram till att det nya systemet må vara enklare än det gamla, men åter igen hade vi inte samma möjligheter som vi har idag. Dessutom innehöll deras nya system alldeles för många fel när de lanserade den. Vi behövde dessutom modernisera hemsidan och göra den lättillgänglig genom mobil och surfplatta.

Bytet gick fort

En dag bytte HSB vår gamla hemsida mot deras nya och då följde inte all information med, mer specifikt informationen från december 2014 fram till nu. Som tur så hade vi jobbat på en egen version i väntan på HSB:s nya och den innehöll all den information. Vi bytte till vår egen version, d.v.s. denna version.

Vad är nytt?

Vi har andra tekniska möjligheter med denna plattform. Vi kan anpassa sidan nästan hur vi vill och lägga in vilken typ av information vi vill. Förutom det tekniska så har vi:

  • Skapat ett nytt utseende
  • Lättillgängliga telefonnummer, kontaktuppgifter och bokningsmöjligheter på den högra sidan.
  • Strukturerat om informationen på sidan så att den hittas under respektive relevant avdelning. Vi kommer att arbeta mer med detta framåt också!
  • Hela sidan är nu sökbar. Du behöver bara skriva ett nyckelord i sökrutan (uppe till höger) så kommer sidan att hitta rätt information åt dig.
  • Stadgarna är nu sökbara och andra nya avdelningar har tillkommit, t.ex. information om källsortering och underhållsansvaret.
  • Sidan är mobilanpassad.
  • Nu finns historik på hissbladet, så nu kan ladda ned gamla hissblad
  • Vi har en ny avdelning för de olika projekten, t.ex. fasadrenoveringen. Dessa kommer att fyllas med mer information med tiden. Det viktiga är att ni har nu en sida som innehåller all tillgänglig information, ni behöver således inte klicka runt och leta efter information om respektive projekt.
  • Mycket mer smått och gott…

Har ni frågor eller önskemål?

Skicka de till mig på shadi@blakulla.net, jag välkomnar all feedback! Jag hoppas att ni tipsar varandra om den nya hemsidan och börjar uppmana grannarna att besöka den oftare. Den kommer nämligen att innehålla färsk information om allt som pågår i vår förening.

Vänliga hälsningar,
Shadi Domat


Skrevs 2022-11-17 kl 04:16 av Jyrki Sahamies.